Trosas seglingar 2020

Trosa Båtklubbs tävlingsprogram 2020 ser ut som de senaste åren. Doublehand-tävlingen Höstseglingen är planerad till den 29 augusti. Sedan förra året ligger denna tävling lite tidigare i kalendern än tidigare år. Anledningen är ju trängseln där Arkö Runt och Nynäshamns Skärgårdssegling kör helgen efter och Östertäljes Radön Open två veckor senare.

Dagen efter Höstseglingen arrangerar Trosa BK jolletävlingen Lions Kanna som år efter år samlar Sörmlands största jollefält.

Tillsammans med Södertälje BS och Östertälje BK arrangeras Sörmlandsregattan 13 juni. Precis som tidigare samma dag som Trosa Marknad.

Vårtävlingen, Notstickshällan Race som körs för 47:e gången går i år lite senare än vanligt. Detta för att passa in i klubbens 90-års-firande. 30 maj är årets datum att lägga till kalendern. Tyvärr blir det samtidigt med Ornö Runt, men det är inga massor av båtar från området som seglar Ornö Runt. Kanske kan vi få någon fler deltagare som annars skulle tyckt att det var för tidigt. Dessutom kanske seglare på väg mot Oxelösund och Raymarine2star kan hamna i Trosa. Välkomna!

Trosa Båtklubb >>>

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.