Örsbaken DH | Tango lämnar W.O.

På i morgon lördag seglas Örsbaken Doublehanded hos Nyköpings SS. Klubbholmen Broken är utgångspunkt. Tango är anmäld men tyvärr har vi nu på fredagsmorgonen beslutat att kasta in handduken. Orsaken är att jag förra lördagen sträckte ryggen så illa när jag skulle ner i båten att jag fortfarande har ont och problem att röra mig. Det känns inte lämpligt att ge sig ut 14 timmar i kyla och regn på en doublehandsegling.

I stället får jag ta det lugnt och hoppas på att jag mår bättre nästa helg då det är Sörmlandregattan här i Trosa.

Örsbaken Doublehanded är annars en av mina favorittävlingar. En trevlig lite längre bana med kul variation. Både lite havskänsla och skärgårdssegling. Dessutom är det väldigt trevligt på Broken.

Vi kommer tillbaka!


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.