Notstickshällan Race 2019

Foto: Patrick Fällman

Foto: Patrick Fällman

Fyra månader kvar till Trosa BKs första kappsegling. Notstickhällan Race är nu inplanerad till lördag den 18 maj. Boka in det i era kalendrar. I år krockar vårt arrangemang inte med nån annan tävling i närheten. I alla fall inte nån tävling som är inskriven i SailArena. Ornö Runt går lördagen efter.

Planen är som vanligt att det blir lite utav en fest på klubben med mat och en och annan uppvisning. Förra året var ju sjöräddningen på besök och visade upp sin nya båt bland annat.

Notstickhällan Race ingår i Trosa BKs KM-serie där vinnaren utses till klubbmästare. Anders Mathson är regerande klubbmästare och den vi alla vill slå!

Sanktionsansökan för tävlingen är inskickad, och det återstår att se om det finns nån styrelse i SdSF som kan godkänna den…

Som arrangör kommer jag/vi att vara lite noggrannare i år med vilka som får deltaga. Det är en hel del seglare i området som inte är medlemmar i en klubb ansluten till förbundet. Dessa får ju enligt kappseglingsregler och SSFs reglemente inte deltaga. Så vill dessa seglare vara med och tävla så är det hög tid att se sig om efter en klubb att vara medlem i.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.