Gotland Runt 2024 | Min resultatlista

Nu har jag knåpat ihop en egen resultatlista med mera siffror och statistik.

HÄR >>>

Men allt stämmer inte. KSSS resultat innehåller ju bara starttid, målgångstid och differens mellan båtarna efter beräknad tid. Men när jag räknar ut de beräknade tiderna så stämmer de inte exakt med differensen i ORCi-klasserna. Men det spelar inte så stor roll.

Jag har även lagt till placeringar vid rundningarna. Och här har jag även försökt placera in de båtar som brutit. Det står ju DNF på dessa vid alla rundningar på TracTrac. Några båtar har uppenbarligen fel rusningstid så där har jag också försökt korrigera.

Och så lite färgmarkeringar på mina förhandsfavoriter. Grönt på Favoriterna och gult på utmanarna.

Orkar jag så kommer det kanske mer siffror.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.