Sörmlandsregattan 23 | Just nu 7 anmälda

Nästa lördag, 10 maj seglas Sörmlandsregattan i Trosa. I skrivande stund är det bara sju anmälda och endast tre som betalt anmälningsavgiften.
Nu är det ju dock några dagar kvar på anmälningstiden. Anmälan till ordinarie avgift görs fram till tisdag.
Men det oroar mig ändå lite, för tt nu är det långhelg, och många är bortresta, och då brukar det vara dålig fart på anmälandet.
Förra året var det 12 startande vilket är det lägsta antalet hittills. Och det är väl kanske inte säkert att det kommer att bli bättre än så i år.
Jag trodde att det skulle bli lättare att få deltagare från andra klubbar när Trosa Gästhamn bjuder på hamnplats för gästande deltagare.

Tyvärr är det också så att två av Trosa-båtarna som brukar deltaga inte kommer till start. Janne Lindmark som seglar Albin 78 Susanna är ute på andra äventyr och hans kompanjon Hans Lundén kommer att segla med Torbjörn Blomberg i stället.
Även Olle Björkvall är ute på andra äventyr då de seglar Sandhamn Open just nu och sedan om två veckor kör Kolfiberrodret i Stockholms Skärgård. Och jag tror inte de seglar hem båten mellan dessa tävlingar.

Anmäld just nu:

Express 410 Tango
IF 1671 Ester
Diva 355 213 Åsali 3
Omega 34 20 Togheter
X-35 106 Sedna
Dehler 34 DD 701 FunnyToo
Arcona 340 22 Tiki Minos

Kul med en IF-båt på anmälningslistan. Men det vore ju kul med flera lite mindre båtar. Tango är för tillfället näst minsta båt så IF:en lär få segla i fri vind i alla fall, vilket vi också lär göra- För de andra större båtarna ska vi inte hänga med.

Men, som sagt, ordinarie anmälningstid går ut först på tisdag, så ännu finns tid för många att anmäla sig.

Sörmlandsregattan >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.