Glöm inte anmälan till Askö Runt

Lördag den 13 augusti arrangerar Södertälje BS tävlingen Askö Runt. Start och mål sker vid södra Fifång. All info finns HÄR >>> Och jag har också länkat till den tävlingen och några andra uppe till höger här på sidan.

Om Tango finns med på start återstår att se. Just nu finns det annat som kanske krockar lite just den dagen. Askö Runt kan annars vara en rätt kul segling. Bokösundet är ju alltid kul att ta sig igenom. Tyvärr tycker jag att tävlingen startar lite sent på dagen, klockan 12. Då är man ju i mål så sent, och vill man sedan hem så blir det sent. Men Södertälje-folket tycker nog om sovmorgon ;-) ;-)

1 comment for “Glöm inte anmälan till Askö Runt

  1. 2 augusti, 2022 at 15:51

    Vi ser fram emot att kunna spana in båtarna vid Käftudden även i år där vi önskar spinnakervindar så att vattnet fylls av färgstarka båtar som tävlar om placeringarna. Det brukar ibland uppstå en del dramatik vid Bockholmen där deltagarna brukar göra olika vägval. Så det är kul om det blir många som deltar i racet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.