Båtkoll i Trosa hamn 20220729

En kylig men skön morgon. Termometern stod bara på 9,2 grader när jag gick ut vid sextiden. Och dåligt med vind vilket det verkar bli idag. Ingen seglingstur idag då. Bara 30 båtar idag, med mast. Jag missade dock några tror jag, då jag glömde ”Baltic-bryggan” där det ibland ligger en och annan gästbåt.

Det här ser ut som en gammal Gambler 35, men jag är inte helt säker. Det finns ju nån annan modell som ser rätt lika ut. Design Rolf Magnusson i mitten på 70-talet.

Här hittar vi en Grand Soleil 40 från början av 2000-talet. Design Papirini/Duck Design. Tyvär är det ingen av fakta-sidorna som jag brukar länka till som har denna båt med, men det vimlar av den på köp & sälj i medelhavet.

Linjett 30 – Rosetta är väl den första Linjett 30 som byggdes 1974?

Även denna båt saknas på faktasidorna som jag brukar länka till. Men det är en tyskbyggd Vilm 101 från början på 2000-talet.

1 comment for “Båtkoll i Trosa hamn 20220729

  1. Jonas Sandh
    29 juli, 2022 at 12:38

    Hej Niklas, Det är inte en Gambler utan en Bianca 36.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.