Gotland Runt 22 | 8 dagar till start

Det är idag åtta dagar till start för årets Gotland Runt och double handed-VM. I skrivande stund räknar jag till 292 båtar på anmälningslistorna inklusive VM, och 83 på VM. Några klassindelningar och startlistor har ännu inte dykt upp. Så fort dessa publiceras kommer jag att börja skriva om vilka jag ser som favoriter i de olika klasserna.

Vädret inför nästa helg ser ganska hoppfullt ut, och då tänker jag på att det ser ut att bli förhållandevis soligt och ont om regn. Vindarna är nog lite för tidigt att kolla på så här många dagar i förväg, men sydvästligt sex sju meter kanske…

Som jag förstår det blir det live-sändning från startdagen på nätet, och även från lördagens Stockholm City Regatta. Sedan ska det visst bli någon form av sammanfattningsprogram varje kväll klockan 20. Synd att jag jobbar kväll den veckan. Men programmen ligger säkert kvar att se i efterhand också.

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.