Seglingar 2022 i Trosa

Det är ett halvår kvar till 2022 års seglingssäsong, men det är hög tid att börja planera. De större tävlingarna är ju i stort redan satta till sina datum. Raymarine2star startar till exempel den 28 maj nästa år och anmälan är öppen. Gotland Runt startar 3 juli och där öppnar anmälan i början på december.

När det gäller Trosas tävlingar är det inte spikat ännu, utan nedanstående datum är högst preliminära.

21 maj – Notstickshällan Race

11 juni – Sörmlandsregattan

27 aug – Höstseglingen

24 sept – Sista Rycket

Jag skulle ju gärna ha Höstseglingen en helg senare, men den helgen har ju OxSS och Arkö Runt lagt beslag på. Sörmlandsregattan brukar ju gå samtidigt med Trosa Marknad, även om jag personligen är tveksam till om det lockar fler deltagare. Notstickshällan Race är lite beroende på när TBKs styrelse vill ha den traditionella Flaggfesten som vi brukar försöka ha samtidigt. Och Sista Rycket, kanske ska det seglas en helg senare?

Onsdagsseglingar lär det också bli, troligen varannan onsdag så att det sammanfaller med mina lediga kvällar. När vi lyckas öka deltagandet på dessa kvällsseglingar kan det tänkas att vi kan köra varje onsdag.

2 comments for “Seglingar 2022 i Trosa

  1. Putte
    14 november, 2021 at 16:56

    Tjena! Var har du hittat datumet för 2022:s Arkö Runt….är detta spikat ??

    • 14 november, 2021 at 21:06

      Ja, enligt den info jag fått av den som håller i Arkö Runt så är det klart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.