Kallt

TBK_hamn_210502

Helgen har ägnats åt att skura sittbrunn och däck, varvat med att packa i min lägenhet som ska renoveras inom kort. Jag gav dock upp skurandet på eftermiddagen idag då fingrarna var som isbitar. Naturligtvis kom solen och värme lite när jag hade packat ihop vattenslang och rotborsten.

Som ni ser på bilden ovan är det inte många båtar i sjön på TBK. Och det är väl fler än jag som tycker det är kallt. Å andra sidan finns det de som är ute på sjön. Kollar ni ordentligt på bilden ovan syns ett segel långt ut. Det är pappa som tog sig en premiärtur med sin Sunwind 20. Och han kunde senare rapportera att det ombyggda rodret funkade riktigt bra. Kvickare reaktion och bättre känsla.

Vädret de närmaste dagarna ser inte allt för hoppfullt ut. Men till den 19 maj ska Tango i alla fall vara seglingsklar. Då är det nypremiär för TBKs onsdagsseglingar igen, och förhoppningsvis får vi några båtar att segla mot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.