Lions Kanna 2021

Trosas jolleregatta Lions Kanna har arrangerats i över 30 år. 2020 ställde vi dock in för första gången i historien, detta naturligtvis på grund av corona-pandemin. Hur coeona-läget ser ut till kommande höst har vi ingen aning om, men det är ändå högst osäkert om det blir nån Lions Kanna ändå.

Trosa Båtklubb saknar nämligen ansvariga för ungdomssektionen för tillfället. Styrelsen har därmed beslutat att så länge det inte finns några som vill åtta sig arbetet med att styra ungdomssektionen så läggs den i vila. Och utan en aktiv ungdomssektion blir det troligen ingen jolletävling i Trosa.

Tävlingen finns dock tills vidare upplagd i kalendern sista söndagen i augusti.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.