Lions Kanna ställs in

Lions_17_1Trosa Båtklubb har arrangerat Lions Kanna sedan 1989, men i år har vi just beslutat att ställa in evenemanget. Coronan ställer till det för oss. Själva seglingen ser jag inga problem med då vi har seglingar på flera banor och i flera starter, men vi har ett ganska trångt varvsområdet och sjösättningsområde. Dessutom säger ju restriktionerna att vi ska undvika gemensamma prisutdelningar och serveringar. Detta är något som starkt tillhör evenemanget. Dessutom får vi svårt att få ihop rutinerade funktionärer om vi ställer över riskgrupps-personerna. Så det kändes rätt att till slut ställa in.

Dessutom var ju planen att köra tävlingen den 30 augusti, men hastigt och mindre lustigt finns det ett optimist-SM den helgen, och det kan vi inte konkurrera med.

Vi får se fram mot 2021 års tävlingsäsong i stället.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.