Arkholmen Race -20 | Resultat

Arkholmen Race seglades lördagen den 15 augusti. Start och mål sker vid just Arkholmen och tävlingen är ett sammarbete mellan Sorunda BK, Rangsta BK och Grödinge BK. Det va ju strålande väder i lördags med fina sydvästvindar. Det hade säkert passat en Express. Nu vann Uffe Strömberg i en Aphrodite 22. Kanske inte helt oväntat. Ni som har koll vet att Uffe vann Trosas Höstseglingen förra året, och det är inte ovanligt att hans namn syns högt i resultatlistorna. 24 deltagare är ju riktigt bra.

Nedan finns komplett resultat. Bilden är klickbar om du vill se den större.arkholmen_2020Kommande helg seglas 2-dagars på Mälaren med Södertälje BK som arrangör och lördagen den 29 aug seglar vi Höstseglingen i Trosa. Anmäl er nu.

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

2 comments for “Arkholmen Race -20 | Resultat

  1. Lars Reutergårdh
    16 augusti, 2020 at 16:48

    Kul att det var så många ekipage med på seglingen!

    • 16 augusti, 2020 at 17:59

      Ja, vi får hoppas att det smittar av sig till grannklubbarnas kommande race.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.