KSSS har snott vår Lions Kanna-helg

Lions_17_1För några dagar skrev jag om frågetecknen kring Trosa BKs jolletävling Lions Kanna och corona-restriktionerna. Nu har ännu ett problem dykt upp. KSSS och Optimistjolleförbundet har plötsligt lagt in ett optimist-SM samma helg som vi planerat ”Kannan”, så då kan vi lägga ner tankarna på att segla den 30 augusti. Störst går först!

Då blir det att ändra datum för vår del…Tidigare: då är det mindre chans att corona-restriktionerna ändras. Dessutom betydligt mer fritidsbåtstrafik på banområdet. Senare: då blir det mitten på september…har inte kollat kalendern ännu om det finns nått lämpligt datum.

Lions Kanna >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.