Båtkoll i Trosa hamn 20200519

Förra året roade jag mig med en serie inlägg där jag fotade båtar i Trosa Gästhamn. Målet var egentligen inte just bilderna eller skrivandet, utan att komma ut och röra på mig. Det lär bli samma visa i år. Vecka 29 till 32 har jag semester i år och då lär det bli ett inlägg varje dag med båtar från Trosa Hamn.

Men lite då och då dyker de upp inlägg på temat båtkoll även före och efter semestern. Idag till exempel. Två gästbåtar hittade jag i hamnen, varav en långväga med Nederländsk flagga.

Denna inte allt för vackra skapelse har legat i hamnen ett antal dagar. I aktern vajar en sliten Nederländsk flagga, och man kan ju undra varför man seglar till Sverige tidigt i maj. Det är ju kallt…Men de kanske inte fick kliva iland nån annanstans…

Om denna katamaran har något modellnamn eller är ett one off-bygge låter jag vara osagt.

När jag ändå var på plats i hamnen så får även denna Arcona 400 med namnet Vita vara med på bild. Stockholmsbåt med KSSS-flagga i masten och värmaren mullrande.

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.