Deltagarrekord på Kolfiberrodret

Stockholmstävlingen Kolfiberrodret har varit succé från första början. I år ser det ut att bli stort rekord på startlinjen. Corona-restriktioner har stoppat kringarrangemangen men deltagarna fortsätter att strömma till.Mycket beror det förstås på att andra tävlingar ställt in helt.

Kolfiberrodret är en längre shorthanded-tävling i Stockholms Skärgård. Start vid Grinda på fredagen den 12 juni och målgång under lördagen vid Finnhamn. Startlistan börjar närma sig 200 båtar.

Tyvär är det väl lite långt bort för min del. Att transportera Tango till och från den tävlingen tar flera extra dagar, och ledighet är inget som står högt på önskelistan hos min arbetsgivare just nu. Dessutom är det samma helg som Trosa BK med flera planerar tävling här hemma, ”I stället för Sörmlandsregattan”.

Mer om Kolfiberrodret fins på Facebook.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.