• Tangosailing mot banrekord!

I nätspelet sailonline.org pågår just nu ”Winter challenge”, som enbart går ut på att segla runt Gotland så snabbt som möjligt. Rekordet i verkligheten ligger på drygt 17 timmar, och just nu ligger det virtuella rekordet på 25 timmar. Väderförutsättningarna har inte varit de bästa hittills men i går vred vinden och jag släpte i väg min båt ut på banan. Sju timmar tog det till Hoburgen och just nu forsar vi fram i 24 knop upp längs den Gotländska ostkusten. Vinden väntas vrida mot nord under dagen, förhoppningsvis efter att jag gått i mål. Let’s Tango!

bild-2.png


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.