• Askö Runt-vinnare sist på Kringlan Cup

Södertälje BS har i år vänt på det minskande deltagarantalet. Både Askö Runt och nu Kringland Cup hade fler startande i år än förra året. 24 båtar kom till start denna soliga lördag i september. Segrare blev Peter Ståhl med sin Ridas 31 r Eldkvarn. Tvåa klart slagen blev Per Gunnermark med en Aphrodite 101 Rambler. Noterbart är att Askö Runt-segraren, Gunnar Hultman kom sist i sin Sheriff 600. Bland Trosa-seglarna hittar vi Kjell Enbom med Dehler 34:an Rabalder på åttonde plats.

Resultat >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.