• Nyköpings jolleseglare vann lagtävlingen Kanonen

Kanonen är en optimisttävling för ”nybörjare” i Södermanland. Under ett antal år på 90-talet abonnerade Trosa Båtklubb på vandringspriset. I år hade TrBK inte ens ett lag på plats. Förra årets segrare Strängnäs stod i år för arrangemanget. Solen sken och vinden blåste 2-4 m/s, perfekt väder för tävlingen alltså. Tyvärr kom bara två klubbar till start, dock hade hemmaklubben tre lag. Trots det blev det utmanarlaget från Nyköping som till slut stod som segrare. I laget seglade Axel Korsfeldt, Hanna Lundblad och Joakim Nilsson. Kanske är det blivande storseglare. Hade man räknat poängen som vi i TrBK räknade förra året hade Strängnäs vunnit… Kanske dags att det skrivs ner lite regler för hur tävlingen ska arrangeras. Priset Kanonen är ju Södermanlands Seglarförbunds pris.

Resultat >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.