• Svensk seger på IMS-VM

IMS-VM pågår för fullt utanför Oslo. Det långa havsköret startade i går och gick i mål inatt. I Klass två seglade den svenska First 36.7:an www.ski.it in som segrare. Tyska X-332:an Chinook, som leder totalt seglade in som tvåa i racet. www.ski.it ligger för närvarande på åttonde plats i klassen. I den stora klassen, klass ett, blev det Tjeckisk seger genom Bohemia Express, en Grand Soleil 42R. Kan man segla i Tjeckien?? Svenska Du Soleil höll sig väl framme och blev femma. Totalt ligger KSSS-båten trea i klassen, knappt före kung Harald.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tags:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.