• Inför sista dagen på VM.

Efter en dag med uppskjutna race blev det på onsdagen tre genomförda seglingar på E-jolle-VM i Holland. Svenskarna hade en bra dag, speciellt killarna där de onsdagens andra race tog en trippel genom Victor Bergström, Nicklas Düring och Viktor Hedberg. Totalt ät det åtta svenskar bland de 21 första i sammandraget. Bäst ligger Victor Bergström på sjätte plats med goda möjligheter att avancera inför sista dagens race. Leder gör Normannen Mollatt.

Bland tjejerna seglar svenskorna stabilt och behåller i stort sett sina placeringar. Josefin Olsson, OxSS, har en liten chans att avancera till medaljplats under den avslutande dagen. Tyskan Puls leder fortfarande, nu före tre danskor. Josefin ligger sexa, Sofia Steninger, OxSS, på sjuttonde, platsen bakom Rebecka Harding, KSSS. Therese Antman, Trosa, är 28 och Kajsa Sundklev, OxSS, ligger 63.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.