• Pulsen stiger på E-jolle-VM

Tysland har tagit täten i VM genom Svenja Puls. Belgiskt på andra plats och danskorna innehar tredje till femte plats. Josefin Olsson, Oxelösund, seglar jämt och ligger kvar på sin sjätte plats. Näst bästa svenska är Rebecka Harding på 13:e plats. Rebecka spikade femte racet, starkt! Den andra Oxelösundstjejen Sofia Steninger avancerade stort efter två trettonde platser och ligger  nu på 16:e plats. Trosas Therese Antman drog på sig en ”svart flagg” i femte racet och tappar något i sammandraget, hon ligger nu på 24:e plats.

Bland killarna är det norskt i täten före två spanjorer. Bästa svensk är Victor Bergström på tionde plats.

Resultat >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.