• Bra första dag för TBKs jolleseglare

bild-1.jpg

Hård vind försenade starterna i JSM på vattnen utanför Marstrand. Fram på eftermiddagen kom dock seglingarna igång och Trosas jolleseglare verkade inte störda av det, tvärtom. I optimistklassen kom Felix Brodin fyra i sin grupp i första seglingen, lite sämre i andra men en åttonde plats är inte illa efter första dagens seglingar, klart godkänt. Torshällas Eddie Klemets ligger 27:a och Oskar Forssberg, NySS, 45:a. I E-jolleklasserna ser det strålande ut. Oxelösunds Josefin Olsson leder med Sofia Steninger, OxSS, på fjärde plats och Trosas Therese Antman på femte. Kajsa Sundklev, OxSS började lite segt men seglar upp sig, hon ligger på sjuttonde plats. För Daniel Swedberg, Trosa, var det en dag med blandade resultat. Först kom han inte till start i den första seglingen, sedan blev han mycket fin 43:a och sedan avslutade han med en Svartflagg.

Läs mer här >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.