• Kampen har börjat!

americascupbuckla.jpg

Den 32:a upplagan av Americas Cup har börjat. Matchen mellan Schweiziska Ahlingi och Nya Zeeländska Team Emirates New Zealand. Kampen om världens äldsta pokal. Föst till fem segrar är det som gäller och kampen kan ses på TV8. Första matchen avgjordes i går lördag och Européerna vann med 35 sekunder. Ahlingi med Ed Baird som rorsman hade ledningen från start till mål. För oss svenskar är det nog bäst om Ahlingi vinner. Chansen att Victory Challenge kommer till start i nästa upplaga av Americas Cup ökar om pokalen stannar i Europa.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.