• Martin Angsel vann första akten.

One Design Center Summer Cup är namnet på Stockholms Expresseglares sommarsatsning. En 0nsdagscup för de som inte har nått att göra i sommar…. Cupen avgörs under något förenklade former på onsdagkvällar. Ett lämpligt tillfälle att träna inför SM. Martin Angsel som vann i onsdags är knappast någon nybörjare på segling, även om han är relativt ny  Expressklassen så har han seglingsrutin så det räcker, 23:e plats på världsrankingen i matchracing. Nedan följer resultaten från den första onsdagsseglingan.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.