• Några rader om segling….

Dagens seglingar i Louis Vuitton Cup ställdes in på grund av för lite vind. Så är det med segling. Synd bara att jag slutade tidigare just idag och hoppades få se Victory spöa sydafrikanerna. Nya försök i morgon.

Utanför Stenungsund seglades i helgen en internationell jolleregatta. Två seglare från Trosa båtklubb deltog. I tjejernas E-jolle-klass kom Therese Antman på 15:e plats av 42 startande. Segrade gjorde en för TBK känd seglare, Rebecka Harding. ”Thessan” slog för övrigt Rebecka i första racet. Oxelösundsseglarna Sofia Steninger och Josefin Olson placerade sig trea respektive sjua. Kajsa Sundklev, även hon från Oxelösund slutade 22:a. Södermanland ligger högt upp i internationell E-jolle för damer. Sämre är det dock i andra klasser. Bland optimisterna slutade Trosas Felix Brodin 47:a av 85.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.