Gotland Runt 2024 | 100 anmälda

Anmälningarna för årets Gotland Runt tickar på. Idag på morgonen har listan nått milstolpen 100 deltagare. Som jämförelse förra året då det 12 februari var 158 anmälda. Det är dock ett tag kvar till dess.

Tyvärr är det på Sailarena-listan svårt att se vilka båttyper som representeras, men jag har förstås lite koll. Spirit 100 Gaia är längsta båt. En VO 70 finns med i form av Tschuss 2. Och minsta båt är First 285 Sail La Vie.

Som många redan har koll på seglas Gotland Runt i år med start i Sandhamn. Mera segling på havet alltså då banan passerar Svenska Högarna innan man styr söder ut mot Gotland.

Gotland Runt >>>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.