Raymarine 2star 2023 | 4 dagar till start

Det är onsdag lunch. Mindre fyra dagar till start. Fortfarande 54 båtar på anmälningslistan, men ännu inga startlistor. Det kan bli stökigt för mig att hinna med att skriva inlägg om favoriter och startgrupper innan start. Om jag har koll så är det fortfarande fem båtar som saknar mätbrev. Och då bryter de ju i så fall på punkt 2.9 i inbjudan. Inbjudan är ju en regel det också. Men dessa fem kanske inte planerar att vara med i alla fall.

Jag hoppas det dyker upp startlistor senast torsdag eftermiddag. Då hinner jag kanske med nått, eller ett par inlägg på torsdagskvällen. Nått på fredagkväll och ett par under lördagen.

Väderprognoserna tyder på lite ostadigare väder snart, och på söndag kan det bli lite friska sydvindar, vilket ju kan bli kul för åskådare i starten. Sedan verkar det vara måttliga vindar kring nord som gäller. Svalare, men kanske ändå inte så mycket regn. Som åskådare vill jag ju att tävlingen ska bjuda på mycket vägvalsmöjligheter, och gärna dra ut på tiden så att jag hinner se mycket av racet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.