Ny logga

tango230512Som ni säkert sett i huvudet på denna sida har Tangosailing-loggan förnyats. Jag har ju länge tyckt att det är fel färger på den. Tango är ju en rätt het eldig dans, och då är väl rött och svart de rätta färgerna. Så för nån månad sedan satte jag mig ner och knåpade ihop en ny design.

Naturligtvis hamnade den även på båten. Även om det tagit lite tid att få den på plats. Ethos Design i Trosa har printat och den fanns klar innan sjösättning, men jag han inte få dit den. Och när båten ligger i sjön har det varit svårt att göra det själv, eller så har vädret varit mot.

Men idag skiner solen, och både pappa och jag hade några minuter tillsammans på klubben. Vi lånade en jolle och monterade dekalen på 10 minuter. Svårare dekal-jobb har jag ju gjort. Minns ju 2002 inför Express-SM i Marstrand när vi skulle montera en sponsorlogga på båten som täckte nästan hela sidan, och även då låg båten i sjön.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.