Tango sjösatt och påmastad

Ja, så va hon i sjön igen då. I lördags morse åkte Tango i sjön samtidigt som pappas lilla Sunwind 20 Mistli. På Tango fick vi även på masten. Och som vanligt flöt allt på snabbt. Klockan nio på morgonen började sjösättningen, och med bara tre båtar på listan. Klockan elva var Tango påmastad, och då var inte masten förberedd innan sjösättning. Vissa tar ju flera dagar på sig för att få båten i sjön och påmastad…tango230430Helgen har dock varit blåsig så det har inte varit läge att skruva och trimma in riggen. Däremot har insidan fått sig en urstädning och i veckan kanske det kan komma i lite dynor.

Pappas båt får vänta med masten ett tag då det ska fixas för ett nytt segel, en gennaker på rulle.

Jag har för övrigt märkt att sidan här är lite seg. Inget jag kommer att göra nått åt just nu. Både WordPress-programmet och diverse tillägg borde nog uppdateras. Men sådan kan ju strula, och det vill jag inte just nu. Så det får nog vänta till hösten. En gång i tiden var jag rätt hygglig på det här med WordPress och hemsidor, men nu har jag inte hängt med alls. Så, ni får stå ut med en lite långsam sida ett tag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.