Ny spinnakerbomspåse

Tango220604

Spinnakerbomspåsen gick i bitar i höstas. Naturligtvis glömde jag bort det under vintern, och när det var dags att masta på hittade jag den sönderslitna påsen. Nu har jag fått en ny. Ja, fått och fått. Betalar naturligtvis lite för den. Dock hade jag angivit lite knappa mått så den blev lite tajt i akterkant, men det funkar, och snyggt blev det. Matchar det fina kapellet vi har sedan tidigare. One Sails i Oxelösund har sytt.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

2 comments for “Ny spinnakerbomspåse

 1. Bengt Österman
  4 juni, 2022 at 12:32

  Hej!
  Popnitat? Monell?
  Vad kostade den?
  Mvh
  Bengt i Linköping

  • 4 juni, 2022 at 13:48

   Den är skruvad i bommen. Tycker det är smidigt. Då är det bara att ta fram skruvmejseln när jag behöver ta bort den.
   Priset…jag vet inte ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.