Resultat Radön Open

Så dök det upp resultat från Östertäljes kappsegling Radön Open. 11 deltagare, inte så illa med tanke på hur det sett ut på andra tävlingar i trakten, och med detta ruskväder. Inget regn dock, men ruggigt och blåsigt. Och då är det ju inte alls oväntat att Askö Runt-vinnaren Johan Grevald tar hem även denna segling.RadönOpen21

Hoppas det finns lite intresse för TBKs Sista Rycket nästa helg. Se tidigare inlägg. Ni kan ju knappa in en anmälan i alla fall, men vänta med betalning till tisdag när ni ser om det blir race eller inte.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.