Blir det nån kappseglingssäsong i år?

Det är inte lätt att planera årets kappseglingar och skriva inbjudan när man inte vet hur det ser ut framöver. Om vi över huvudtaget får arrangera några kappseglingar.

Förra året tvingades vi köra shorthanded under våren. I skrivande stund är det inte tillåtet alls att arrangera tävling.

För Trosa Båtklubb har jag två race i kalendern under våren. Notstickshällan Race och Sörmlandsregattan. Den första brukar köras tillsammans med båtklubbens vårfest och den senare i samband med Trosa Marknad. Marknaden är dock redan inställd.

Notstickshällan race ska seglas den 22 maj och inbjudan borde publiceras inom kort. Men jag väntar nog ett tag till. Jag är dock pessimistisk när det gäller coronan och restriktionerna. Jag tror inga lättnader av restriktioner kommer att ske före midsommar.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

2 comments for “Blir det nån kappseglingssäsong i år?

  1. Henrik Andwinge
    1 april, 2021 at 19:04

    Ny uppdatering idag på SSF hemsida och i linje med de allmänna råden vilket är naturligt, men också svår planerat för alla arrangörer av kappseglingar https://www.svensksegling.se/svenskaseglarforbundet/Infoomcoronasituationen/

  2. 10 april, 2021 at 21:18

    Hej! Vi har beslutat att köra Ornö Runt 22 maj som planerat med reservation för att om tävlingsstoppet kvarstår blir tvungna att ställa in. Anmälningssidan har öppnat. Varmt Välkomna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.