Mark Mills-design till Sailonline

Lördag den 2:a januari startar Cape to Rio Race på Sailonline.org. Tävlingen finns i verkligheten och 2021 var det tydligen 50 år sedan den seglades första gången. Men det verkliga tävlingen seglas inte för än 2023.

För att fira 50-års-jubileet körs dock det virtuella racet på Sailonline i samarbete med arrangören, och kände båtdesignern Mark Mills har speciellt för detta designat en virtuell 74-fots racer. Mark Mills är ju bland annat känd för Cape 31 OD och Landmark 43, och 100 fotaren Tango.C2R74

Jag är förståss på startlinjen den 2 januari. Hur offensivt jag kör får vi väl se, då jobbet kallar den 4:e. Deltagandet ser för övrigt ut att bli högre än vanligt på Sailonline då tävlingen är ett sammarbete med just den verkliga arrangören.

Sailonline.org >>>

Cape2Rio Race >>>

Mark Mills >>>

C2R74 >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.