Gotland Runt 2021 | 200 anmälda

Gotland Runt slog ju upp portarna för anmälan relativt tidigt inför 2021 års tävling. Men arrangören hade i år satt stopp vid 200 deltagande båtar. Detta då arrangemanget kommer att ha en ny hamn på Djurgården, nedanför Junibacken, och man har väl inte riktigt koll på hur det kommer att se ut där.

För ett par veckor sedan informerades det om att gränsen på 200 båtar redan var uppnådd. Men de som vill segla ska fortsätta anmäla sig till en kölista HÄR >>> Dels så blir det ju lite bortfall från anmälningslistan, sedan tror ju jag att arrangören gärna vill ha med fler deltagare om intresset finns. Så de hittar säkert en lösning på det vad det lider. Så fortsätt anmäl er om ni tänkt köra.

Jag har som vanligt en egen lista över anmälningar där jag uppdaterar med diverse annan information. HÄR >>> Där finns lite statistik, segelnummer och SRS- ORC-tal. Ja, mättalen är ju inte helt aktuella dock, men en liten fingervisning i alla fall.

Noterbart är att det i ORCi-klassen är två Brenta 60 anmälda. Längsta båt bland de anmälda är över 30 meter lång, en Southern Wind 100 DS.
Det är betydligt färre utländska deltagare, vilket kan bero på att infon om att anmälan är öppen och 200-gränsen inte nått ut till utlandet.

Det är långt till start, och mycket kan hända innan dess. Hur ser det ut med coronan då till exempel.

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.