Blir det nån kappsegling i Trosa nästa år?

Söndag den 6 december är det årsmöte i Trosa Båtklubb. Då ska det bland annat väljas diverse funktionärer inför nästa års klubb-arbete. Bland annat tre personer till seglingskommittén. Just i skrivande stund ser det dock lite mörkt ut då det helt saknas kandidater till två av tre platser i sektionen. Jag har ett år kvar på mitt uppdrag och har tänkt att fullfölja det.

Hittar inte valberedningen några medarbetare till mig så återstår det att se huruvida det blir några race i Trosa kommande säsong. Jag kan nog fixa det mesta själv, men det brukar vara lika svårt att hitta nån som kan ställa upp som start- och målbåt som det verkar vara att hitta en kandidat till seglingskommitté-jobbet.

Men det finns ju andra race att segla, om det nu inte blir nätt i Trosa….


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

1 comment for “Blir det nån kappsegling i Trosa nästa år?

 1. Peter K
  1 december, 2020 at 18:45

  I vår klubb brukar styrelsen skrämma upp oss medlemmar genom att påminna alla om att vi är en idrottsförening. Om man inte arrangerar idrottsevenemang, t ex kappseglingar, är risken att Skatteverket anser att man inte är en idrottsförening, utan en hamnförening – och då ändras regler för MOMS mm.
  Inte till det bättre, om man inte tycker det är häftigt att betala skatt förstås.
  Det brukar vara ett bra incitament till att få folk att ställa upp.
  :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.