Arkholmen Race | Inbjudan

Ytterligare en kappsegling här i närområdet…Det är Arkholmen Race som körs den 15 augusti med start och mål vid just Arkholmen. Det är de tre klubbarna Sorunda BK, Rangsta BK och Grödinge Bk som delar på arrangemanget.

All info finns i inbjudan, men anmälan ska göras senast 12 augusti och det är ingen anmälnings- eller startavgift. Rorsmansmöte klockan 11:00 och start är planerad till kl 12:00. Start och mål som sagt vid Arkholmen och sedan ser banan nästan ut som våran Sörmlandsregatta-bana. Ca 20 Nm.

arkholmen_bana

Inbjudan HÄR (PDF) >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.