Nu blir det kapell över ruffluckan

tango_190511_2Att det regnar in vid ruff-luckan på Expresser är väl allmänt känt. På Tango har vi under många år (25) försökt bli av med det inkommande vattnet. Luckgarage, nya lister vid nedgångsluckorna, och nu i våras tog vi loss listerna skrapade bort gammal tätning och gjorde om. Men det verkar omöjligt att få vattnet som kommer uppifrån att inte vilja komma in i båten. I 25 år har vi haft olika former av billiga presenningar över rufftaket. Men även dessa tar slut och börjar läcka efter ett tag.

Nu har vi skissat på ett litet enkelt kapell och tagit in priser från ett par företag runt om i närheten. Och nu är det också beställt. Återstår att se om det är bättre med ett sytt kapell än en grön presenning. Lite prydligare blir det i alla fall.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

1 comment for “Nu blir det kapell över ruffluckan

  1. Mackan
    21 juli, 2020 at 11:19

    Mycket spännande, upplever det precis som du skriver!
    Intresserad av att se lösningen, du lägger väl upp lite bilder när det är klart?
    Mackan, swe474

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.