Notstickshällan Race 20 | Åtta anmälda just nu

Notan_19_04Nu på tisdag förmiddag är det åtta båtar anmälda till Trosas Notstickshällan Race på lördag. Jag hoppas naturligtvis på några fler. Många har kanske inte koll på att tisdagen är sista anmälningsdag. Vi ändrade det till i år för att bättre hinna med planeringen.
Nu har jag dock ändrat sista anmälan till torsdagkväll kl. 23:00 eftersom vi inte har så mycket planering att ta hänsyn till.

Tävlingens sida med inbjudan och anmälan >>>

Väderprognosen ser ju rätt okej ut. Sol och 20 grader (på land). Vindar omkring nordost till ost. Styrkan varierar på olika prognoser, men det verkar inte bli så hårt i alla fall. Snarare lätt…


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

3 comments for “Notstickshällan Race 20 | Åtta anmälda just nu

 1. 28 maj, 2020 at 09:08

  Fortfarande bara 8 anmälda. Trodde att det skulle vara fler som längtar efter segling nu i coronatider när mycket är inställt. Men verkar som att det är dåligt med seglingsintresset i denna del av Sverige. Kanske dags att avveckla seglandet här och flytta.

 2. Michael
  5 juni, 2020 at 12:38

  I onsdags var det 46 båtar på en onsdagssegling på Trälhavet TBK.
  Så det går att få många deltagare om man gör rätt. Fastbana olika startgruppen efter målgång talar skriver man vilket SRS tal man har seglat via Facebok. Hela segling sköts via Facebok.

  • 5 juni, 2020 at 12:54

   Håller med, delvis. Har suttit här ett par veckor nu och funderat på hur vi ska få fart på seglarna i Trosa. Underlaget är inte så stort. Har vi ens 30 seglare i klubben om vi räknar med allt med mast? Ett annat problem vad gäller kvällsseglingar är att det är ”långt” till seglingsbart vatten här. Det är i alla fall en halvtimme ut till ett möjligt start och målområde. Men jag funderar vidare. Antingen hittar jag på nått eller så ger jag upp…

   Men just nu verkar det inte bara vara Trosa-seglarna som tappat lusten. Jag har inte sett en enda Södertälje BS-båt på tävlingsbanan ännu….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.