En vecka till sjösättning

tango_20200426

 

Idag söndag är det precis en vecka till inbokad sjösättning. Pappa och jag har i helgen gått ett varv med rengöring/polish, och det 41 år gamla skrovet blir ganska rent och blankt. Det är ju ändå ett tävlingsredskap. Och den sju, eller åtta år gamla dekalen ser inte det minsta påverkad ut av solljuset. (Printad på Krontryck i Eslöv).

Rodret har fått tre lager färg och ska slipas och övriga botten ska även den få lite färg, och sedan putsas av lite. Återkommer till det i ett annat inlägg. Sedan är det bara resten kvar…rengöring på däck och invändigt. Fixa läckande ruffluckan med mera. Det finns alltid jobb, om man vill.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.