TBK-seglingar 2020

Det är sju månader till sjösättning, ungefär. Redan nu är dock våra datum för Trosa Båtklubbs tävlingar 2020 klara, nästan i alla fall. Datumen kan naturligtvis ändras om det visar sig att någon annan ”snor” våra datum.

Notstickshällan Race är planerad till 16 maj. Det lär inte ändra om det nu inte blir en iskall vår och isen ligger kvar. Helgen efter är kristi himmelfärds-helgen och det har tidigare inte varit bra att köra Notstickshällan Race då.

Sörmlandsregattan. Här är det väl fler som ska säga sitt, men det lär bli den 13 juni, vilket är som tidigare, samma dag som Trosa Marknad. Helgen efter är midsommar, så då går det naturligtvis inte. Och helgen innan blir allt för nära Seapilot2star som jag hört ryktas ska starta 1 juni.

Höstseglingen. Här har vi i TBK enats om 29 augusti. Det brukar vara knepigt att planera här, men vi tycker 22 aug är för tidigt för en segling med namnet ”Höst”. Risken är ju att Nynäshamn lägger in sin Skärgårdscup där, men i höstas var det inte många av våra Höstseglings-deltagare som seglade i Nynäs, om det ens var någon. Även Södertälje BK brukar köra sin 2-dagars där, men den tävlingen verkar inte heller konkurrera så mycket med Höstseglingen. I år ställdes föresten 2-dagars in. Tills vidare är det 29 aug som gäller för Höstseglingen.

I planeringen finns också jolletävlingen Lions Kanna den 30 aug. Tidigare blir det inte. Om den flyttas blir det nog senare.

Så…nu kan ni andra planera ;-)


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.