Notstickshällan Race | Inbjudan och anmälan

Trosas Notstickshällan Race seglas i år den 18 maj. Nu finns inbjudan publicerad och anmälan är öppen. I skrivande stund är redan två båtar anmälda. Kul!

Tävlingen är inte bland de som samlar störst deltagarantal direkt. Men med en kort och kul bana har de tävlande full koll på sina motståndare vilket gör tävlingen kul och intensiv även om det är ganska få båtar. Runt tio brukar deltagarantalet vara.

Självklart är det öppet för shorthanded-SRS för de som vill, eller inte orkar skaffa större besättning.

Anmälan ska göras senast torsdagen innan start, men segelval och shorthanded/full crew kan bestämmas fram till klockan 8.00 på tävlingsdagens morgon.

Trosa Båtklubb ordnar samma dag TBKs Flaggfest vilken inviger båtsäsongen. Där är alla medlemmar välkomna samt de deltagande besättningarna i kappseglingen. Det bjuds på förtäring i form av buffé med bland annat sill med tillbehör. Vår ”kock” brukar även tänka på vegetarianer och barn. Det brukar med andra ord finnas något ätbart för alla.
I samband med Flaggfesten brukar det även bli en del uppvisningar, vilket inte är spikat ännu. Men förra året kom Sjöräddningen på besök, och ungdomssektionen visade upp jollar och hade prova-på-dag.

Notstickshällan Race >>>

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.