Seapilot2star 2019 | Inbjudan publicerad

sp2s2019I skrivande stund är det bara några dagar kvar till anmälan öppnar för 2019 års Seapilot2star. På söndag, den 11/11 klockan 11 är det bara att vara beredd, om man vill hamna högt upp på anmälningslistan. Och för vissa verkar det ha blivit lite av en sport.

I dagarna har inbjudan publicerats och så vitt jag kan se är det inga större nyheter där.

Nästa söndag, den 18 nov är det avslutning på årets race med prisutdelningar och annat kul. Och notera att de som anmäler sig till nästa års race senast den 18 nov kl. 16.00 kan vinna priser på årets prisutdelning.

Läs mer här >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.