Inbjudan till Trosas Höstseglingen

Foto: Ulf Rundberg

Foto: Ulf Rundberg

Trosa BKs shorthanded-segling Höstseglingen har i år nästan blivit en sommarsegling. Efter som det är så trångt i kalendern valde vi förra året att senarelägga tävlingen till sista helgen i september, något som inte var helt lyckat. Visserligen var det bra väder, men deltagarna uteblev. Till i år har vi i stället avlt att flytta tävlingen till sista helgen i augusti, som just vid planeringen var ledig.

25 augusti är alltså årets datum att boka in i kalendern. Och anmäla dig kan du göra redan nu. HÄR >>>

Tävlingen går helgen innan Hyundai Cup, så de som ska transportera båt till Nynäshamn kan ju lämpligen stanna till i Trosa och köra Höstseglingen. Segla sedan vidare till Nynäshamn där jag tror att de har fri hamnplats från den helgen.

En annan tanke är annars att Trosa BK arrangerar jolletävlingen Lions Kanna på söndagen, den 25 augusti. Lions Kanna firar 30 och det passar väl bra att segla Höstseglingen på lördag och sedan Lions på söndag.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

1 comment for “Inbjudan till Trosas Höstseglingen

  1. 19 juni, 2018 at 16:46

    3 anmäla redan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.