Följ Seapilot2star 2018

I morgon måndag startar årets Seapilot2star. I skrivande stund är det klockan 08:00 som gäller för första start. Tävlingeledningen kan ändra detta och starta tidigare, dock tidigast 07:00.

På tävlingen hemsida, seapilot2star.se finns det mesta man behöver för att följa tävlingen. Men för att hjälpa till lite har jag lagt upp lite länkar i högst upp till höger här på sidan. Tävlingens hemsida, positions-sidan, webb-kameror i hamnarna och några av de tävlandes Facebook-sidor. Någon länk som saknas? Kommentera gärna.

Jag har fått frågan om det blir nån live-sändning från starten, och så vitt jag vet ska det bli det. Men, OxSS ska sända själva med en enkel web-cam via YouTube. HÄR >>> Vilken YouTube-kanal vet jag inte. Jag vet ingenting om eventuella sändningar från andra hamnar.

Jag och min far kommer att finnas på plats i Oxelösund under starten, och hinner jag med, och om mobiluppkopplingen funkar kommer jag att uppdatera på Tangosailing. Kanske kan det även bli någon live-film via Facebook.

Som vanligt kommer jag sedan att uppdatera någon eller några gånger om dagen. Dock så jobbar jag eftermiddags-skift denna vecka, så mellan 13 och 23 blir det inget skrivet.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

1 comment for “Följ Seapilot2star 2018

  1. Johan Lundqvist
    28 maj, 2018 at 06:20

    Solidsport-båten (Startgrupp 4) sänder live när det finns mobiltäckning runt banan. Vi startar 9.30, drar igång livefeeden 8.30.
    Här kan du följa oss: https://solidsport.com/racing

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.