Sörmlandsregattan och Trosa Marknad 9 juni

Sörmlandsregattan har en uppåtgående trend. Med närmare 25 startande förra året var det den högsta deltagarsiffran på många år för tävlingen. En orsak kan ju vara det fina vädret, men också att alla deltagare nu samsas på samma bana.

Sörmlandsregattan som arrangeras av klubbarna Södertälje BS, Östertälje BK och Trosa BK har alltid seglats samma helg som Trosa Marknad. Ta med hela familjen i båten, och de som inte vill segla går på marknaden under dagen.

9 juni är årets datum för tävling och marknad.

Läs mer här om Sörmlandsregattan >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.