Seapilot2star-anmälan öppnar snart

SP2s_2018_smalSeapilot2star är en populär tävling. Runt 100 båtar startar varje år, och intresset hålls uppe nästan året runt. Inför 2018 års race är inbjudan nu publicerad, och det sker inga större förändringar i arrangemanget. Den viktigaste ändringen har med starterna att göra. Starterna blir nu tätare med en kvart mellan varje start. Då får jag som live-kommentator inte mycket tid att vila rösten på mellan starterna…
Starttiderna kan också justeras så att första start kan ske redan klockan 07.00 på morgonen, om det skulle behövas. Till exempel om väderprognosen lovar svaga vindar. Antar att det främst handlar om starten i Visby då man seglar till Oskarshamn där det ju är lite knepigt att segla in i mörker.

Anmälan öppnar på söndag den 5 nov, och för de som anmäler sig senast den 12 nov kl. 16:00 kommer att par priser att lottas ut på årets prisutdelning som sker just den 12 nov. Bland annat finns en gratis startavgift i potten.
Och så finns det väl lite prestige i att stå överst på listan. Gissar att det är en och annan som ”hänger på låset” till anmälan den 5 november. Klockan 19:00 är det föresten som anmälan öppnar.

Seapilot2star >>>

facebook

Det finns numera också en Facebook-grupp för alla som vill diskutera tävlingen. Här >>>

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *