Express-SM-resultat-samlingen uppdaterad

express1979 seglades det första mästerskapet i Express. Sedan dess har det seglats varje år. Jag har resultaten från 28 av dessa regattor. Några är mindre kompletta än andra.
Nu har jag också uppdaterat med 2017 års resultatlista, men här saknas besättningsmedlemmarna som jag gärna vill ha i mina listor.

HÄR finns min resultatsamling >>>

Mitt resultatdokument är öppet för redigering av vem som helst. Med andra ord kan ni själva gå in och komplettera ofullständiga eller felaktiga uppgifter. Jag får meddelande når någon har redigerat så då kan jag kolla att det skett på rätt sätt. En säkerhetskopia finns naturligtvis i fall någon strular till det.

Råkar någon ha resultat från något av de år som jag saknar resultat från så här gärna av er via mail: niklas@tangosailing.nu Målet är naturligtvis att få ihop en komplett samling. På förstasidans översikt syns vilka resultat som saknas.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

1 comment for “Express-SM-resultat-samlingen uppdaterad

  1. Thomas Ottosson
    25 december, 2017 at 12:07

    Hej. Har kompletterat besättningslistan för 1999.

    Hälsningar
    Thomas Ottosson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.