Seapilot2star 2017 | 97 anmälda

Anmälningstiden har gått ut till Seapilot2star och listan har krympt ungefär som beräknat. I skrivande stund på onsdag förmiddag är det 97 båtar på listan. Varför den 97e båten finns kvar, trots att de enligt listan inte betalt, vet jag inte.
Det är just nu 8 båtar mindre än det antal som startade förra året, och min gissning är att det faller bort ytterligare fyra fem båtar innan det är dags för start.

Måndag den 29 maj går alltså starten för detta äventyrliga race. Vissa har säkert börjat fundera över vädret, som ju nu verkar bli lite varmare i alla fall. Risken är dock att det blir ordentligt kallt ute på havet, och speciellt på nätterna. Det är inte mer än sex grader i vattnet. Håll er ombord!

Själv sitter jag och väntar på att startlistorna ska publiceras så att jag kan börja min genomgång av deltagare och favoriter inför racet. Tyvärr har jag lite sämre möjligheter att hålla mig uppdaterad i och med det nya jobbet. Och det är inte heller säkert att jag kan vara på plats vid starten som jag varit under alla starter tidigare.

Tio båtar med delvis kvinnlig besättning finns på listan. Fler än tidigare. Kanske har Pernilla Wibergs deltagande lockat någon ytterligare tjej till tävlingen, och gissningsvis ger Pernilla lite extra publicitet till tävlingen.
Facebook har Team Mobline skrivit några inlägg om några av mixed-teamen. Kan rekommenderas att läsa.

12 dagar till start!


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

1 comment for “Seapilot2star 2017 | 97 anmälda

 1. Peter Ask
  17 maj, 2017 at 16:16

  Jag hoppas verkligen du får tid att kommentera SeaPilot2Star.
  Det är alltid lika spännande och läsa dina kommentarer
  Vore kul om vi som deltar fick möjlighet att betta på vem som vinner i år och sin egen placering. Det innebär att bäste tipparen skulle kunna få 9000:- om det är 90 st som satsar en hundring var. Det som krävs är att vi får ett swichkonto eller BG-konto och att beloppet är fastlagt till förslagsvis 100:-.
  Sista dag att satsa skulle vara den 28 maj. Kan du eller OXSS åta sig att arrangera något liknande?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.