• Express-prototypen funnen

Båten på den gamla bygghandboken för Albin Express är inte en Express. Det är prototypen som testseglades, för att sedan ändras till att bli vad den nuvarande Expressen är. Prototypen gick under namnet Alma och såg lite annorlunda ut än hur Expressen senare kom att se ut. Främst var den några decimeter kortare, och överbyggnaden såg mer ut som på Cumulusen.
På Expresseglarnas hemsida kan man nu läsa om den gamla båten Alma som lär finns i trakterna kring Väddö.
Läs här >>>

För bara några dagar sedan levererade Finessa för övrigt skrovet till Express SWE 2015 som hamnar i Göteborgstrakten. Stefan Falkenberg har seglat färdigt med SWE 826 som är till salu.  Läs mer här >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.